Personlig träning.

Känner du dig stel i kroppen?

Inte så stark som du skulle vilja vara? 

Investera in din hälsa och få hjälp av en personlig tränare.

Vårt koncept

Vårt koncept bygger på en kombination av rörlighets- och styrketräning, där coaching är en väsentlig del.

Vi använder oss primärt av kroppsviktsträning, fördelarna med att använda kroppen som redskap är att du bland annat lär dig kontrollera kroppen i olika positioner som kan förbättra hållning, rörlighet, styrka och minskad smärta.

Konceptet grundar sig i vad vi har sett ger resultat och hjälper dig mest. Vi strävar efter att du ska få så bra resultat som möjligt av din investerade tid och att hjälpa dig fram till att nå dina mål.

Ta del av en sund inställning till träning och hälsa som är hållbar över tid.

Personlig coaching

Att anlita en personlig coach kan vara en klok och sund investering om du vill se resultat och känner att du är redo att testa något nytt. Du får en expert som du kan bolla med, som kan vägleda dig förbi motivationsbrist, skador och besvär, och korrigera utförandet när tekniken är ett problem.

Hållbart

Du får de verktyg du behöver för att nå dina mål i form av träning och hälsa. Vi hjälper dig att bygga upp rutiner och en förståelse för din kropp som du kan ha användning för livet ut. 

Vi strävar efter att du ska få så bra resultat som möjligt av din investerade tid, och nå en hållbar livsstil.

Skräddarsytt

Vi är alla unika och har olika förutsättningar och behöver därför olika metoder för att ta oss framåt i träningen.

Vi utformar vi ett träningsprogram utifrån dina förutsättningar, preferenser och mål. För att du ska få ut så mycket av din träning som möjligt.

Hur fungerar det?

Vi börjar med en konsultation

Steg 1: Boka kostnadsfri konsultation

Anmäl dig i formuläret för en kostnadsfri konsultation, så hör vi av oss så snart vi kan för att boka in ett möte.

Steg 2: Konsultation med tränaren där vi tillsammans med dig gör en plan

Under konsultationen går vi igenom din  träningshistorisk, skador, målsättning och varför du tränar. Vi skapar också en plan för hur du kommer till ditt mål och ger dig sen en rekommendation på hur vi kan hjälpa dig. 

Steg 3: Följ planen och få resultat 

I samband med uppstarten så dokumenterar vi ditt nuläge och ser till att du vet vad du ska göra för att nå dina framsteg.

Vad du får

Vi har varit där du är nu

  • Tillgång till personlig coach
  • Uppstartsmöte, genomgång av träningshistorisk, skador och målsättning
  • Rörlighets- och styrketester görs för att se vart du befinner dig i nuläget
  • Skräddarsytt träningsprogram - träna vart och när du vill
  • Uppföljningssamtal var tredje månad

Löpande intag och uppstart – du väljer själv när du vill börja så det passar dig.

Omdömen

Vad våra medlemmar säger

Maja Persson
Maja Persson
2024-01-12
Träningen har varit helt rätt utifrån mina förutsättningar och mål. Tim har en helhetssyn när det gäller träning och ger lagom stora utmaningar och justerar övningarna allt eftersom för bästa utveckling. Jag kan varmt rekommendera Frihet i rörelse.
katarina lidman
katarina lidman
2024-01-12
Jag rekommenderar Frihet i Rörelse till alla som önskar mångsidig, varierad och framför allt rolig träning i en avslappnad och varm miljö. Du kan räkna med att bli både starkare och mer rörlig och jag lovar att du kommer känna dig välkommen, oavsett hur mycket eller lite du tränat tidigare.
Natalja Sandelius
Natalja Sandelius
2024-01-09
Bästa träning i Halmstad. Varmt rekommenderat!
Travis Hajney
Travis Hajney
2023-12-12
A fun place to train with knowledgeable instructors and a good easy atmosphere.
Anita Sant'Anna
Anita Sant'Anna
2023-11-24
Jag gillar verkligen att träna på Frihet i Rörelse. Träningspass är alltid roliga och annorlunda. Det är en avslappnad miljö och jag trivs där. Vilket är en helt annan upplevelse än vad jag (en 40-årig kvinna) har när jag går på ett vanligt gym... Jag skulle 100% rekommendera Frihet i Rörelse till alla.
Daniel Subotic
Daniel Subotic
2023-11-17
Grymt bra träning för alla som vill stärka kroppen och ha väldigt kul samtidigt! Härligt gäng och en grym coach! Kan varmt rekommendera frihet i rörelse!
Stefan Pålsson
Stefan Pålsson
2023-11-08
Kan varmt rekommendera Frihet i Rörelse! Jag har haft Tim som PT i omkring 1,5 år nu. Sedan jag började har jag blivit mycket starkare samtidigt som jag blivit mer rörlig. Styrketräningen fokuserar på att bygga riktig styrka, inte bara muskelbyggnad. Man lär sig nytt om sin kropp och träning hela tiden, man motiveras och får hjälp med att sätta mål och rimliga förväntningar som ger goda resultat på sikt. Jag kommer att fortsätta gå till Frihet i Rörelse under lång tid framöver!
Jonathan
Jonathan
2023-11-06
It's amazing how one session can inspire me to keep exercising and improve on myself. Tim is very knowledgeable and has a great educational way. Highly recommended!
Maria Linnér
Maria Linnér
2023-10-15
Jag kan varm rekommendera Frihet i rörelse. Tim och hans medarbetare är suveräna på att individanpassa din träning. Lokalen är mycket fin och bemötandet toppen. Hela kroppen är i fokus och miljön är lugn. Jag har kunnat utveckla min styrka i ett lagom tempo efter mina egna behov och önskemål. Ett toppenställe att träna på.

Vanliga frågor

Vad hjälper en personlig tränare mig med?

Din PT hjälper dig att sätta hållbara och mätbara mål, hitta och behålla motivation och ger dig genomtänkta träningsupplägg för dina syften. Din PT stöttar, pushar och hjälper dig också med teknik, att nå dina mål och att du får resultat! 

Hur fungerar personlig träning?

Steg 1: Boka kostnadsfri konsultation 

Steg 2: Möte med tränaren och gör en plan 

Steg 3: Genomför relevanta tester och dokumentera ditt nuläge

Steg 4: Uppstart av träningsprogram

Steg 5: Regelbundna träffar och uppföljande samtal

Passar personlig träning mig? 

Vi hjälper dig oavsett om du är nybörjare eller erfaren idrottare. Personlig träning passar dig som vill förbättra aspekter runt din rörlighets- och styrketräning. Du vill utveckla din rörlighetspotential, teknik, kunskap och motivation så att du kan få resultat utan att bli övertränad eller skada dig. 

Hur genomförs konsultationen?

Vad innebär en konsultation? (steg för steg) 

1) Vi vill lära känna dig för att på bästa sätt kunna hitta lösningar som passar dig, för att du ska få ut det mesta av din träning. 

2) Vi går noggrant igenom din träningsbakgrund, din målsättning och ditt varför (varför du tränar).

3) Planerar för hur du kommer till ditt mål och ger dig sen en rekommendation på hur vi kan hjälpa dig.

>