Personlig träning.

Känner du dig stel i kroppen?

Inte så stark som du skulle vilja vara? 

Investera in din hälsa och få hjälp av en personlig tränare som utmanar dig till att bli den bästa versionen av dig själv. Här får du ta del av en sund inställning till träning och hälsa som är hållbar över tid. 

Vårt koncept

Vårt koncept bygger på en kombination av rörlighets- och styrketräning, där coaching är en väsentlig del.

Vi använder oss primärt av kroppsviktsträning, fördelarna med att använda kroppen som redskap är att du bland annat lär dig kontrollera kroppen i olika positioner som kan förbättra hållning, rörlighet, styrka och minskad smärta.

Konceptet grundar sig i vad vi har sett ger resultat och hjälper dig mest. Vi strävar efter att våra kunder ska få så bra resultat som möjligt av sin investerade tid och att hjälpa dig fram till att nå dina mål.

Ta del av en sund inställning till träning och hälsa som är hållbar över tid.

Personlig coaching

Att anlita en personlig coach kan vara en klok och sund investering om du vill se resultat och känner att du är redo att testa något nytt. Du får en expert som du kan bolla med, som kan vägleda dig förbi motivationsbrist, skador och besvär, och korrigera utförandet när tekniken är ett problem.

Hållbart

Du får de verktyg du behöver för att nå dina mål i form av träning och hälsa. Vi hjälper dig att bygga upp rutiner och en förståelse för din kropp som du kan ha användning för livet ut. 

Vi strävar efter att du ska få så bra resultat som möjligt av din investerade tid, och nå en hållbar livsstil.

Skräddarsytt träningsprogram

Vi utformar vi ett träningsprogram utifrån dina förutsättningar, preferenser och mål. För att du ska få ut så mycket av din träning som möjligt.

Hur fungerar det?

Vi börjar med en konsultation

Steg 1: Boka kostnadsfri konsultation

Anmäl dig i formuläret för en kostandsfri konsultation, så hör vi av oss så snart vi kan för att boka in ett möte.

Steg 2: Möte med tränaren och gör en plan

Under konsultationen går vi igenom din  träningshistorisk, skador, målsättning och varför du tränar. Vi skapar också en plan för hur du kommer till ditt mål och ger dig sen en rekommendation på hur vi kan hjälpa dig. 

Steg 3: Följ planen och få resultat 

I samband med uppstarten så dokumenterar vi ditt nuläge och ser till att du vet vad du ska göra för att nå dina framsteg.

Vad du får

Vi har varit där du är nu

  • Tillgång till personlig coach
  • Uppstartsmöte, genomgång av träningshistorisk, skador och målsättning
  • Rörlighets- och styrketester görs för att se vart du befinner dig i nuläget
  • Skräddarsytt träningsprogram - träna vart och när du vill
  • Uppföljningssamtal var tredje månad

Löpande intag och uppstart – du väljer själv när du vill börja så det passar dig rätt i tiden

Omdömen

Vad våra medlemmar säger

Mika Jägerstedt

Tack vare Tim har jag hittat träningsglädjen och motivationen igen. Efter flera år med smärtor i kroppen och svårighet att träna som jag vill kan jag äntligen röra mig med frihet. Jag hade gett upp hoppet om att kunna springa igen efter skador men klarar nu flera km löpning utan problem. Tim har hjälpt mig att bli starkare, rörligare och att förstå min kropps behov

Rolf Strandell

Jag har nyligen tränat mitt 100:e pass hos Tim. Anledningen att jag stannat så länge och absolut kommer fortsätta några hundra pass till är enkel. Tim har ett fokus på hälsa genom att öka kroppsmedvetenhet och stabilitet i rörelse. Jag har känt tydligt hur långvarig smärta gradvis minskat och tidigare omöjliga rörelser är nu helt plötsligt möjliga.

Vanliga frågor

Vad hjälper en personlig tränare mig med?

Din PT hjälper dig att sätta hållbara och mätbara mål, hitta och behålla motivation och ger dig genomtänkta träningsupplägg för dina syften. Din PT stöttar, pushar och hjälper dig också med teknik, att nå dina mål och att du får resultat! 

Hur fungerar personlig träning?

Steg 1: Boka kostnadsfri konsultation 

Steg 2: Möte med tränaren och gör en plan 

Steg 3: Genomför relevanta tester och dokumentera ditt nuläge

Steg 4: Uppstart av träningsprogram

Steg 5: Regelbundna träffar och uppföljande samtal

Passar personlig träning mig? 

Vi hjälper dig oavsett om du är nybörjare eller erfaren idrottare. Personlig träning passar dig som vill förbättra aspekter runt din rörlighets- och styrketräning. Du vill utveckla din rörlighetspotential, teknik, kunskap och motivation så att du kan få resultat utan att bli övertränad eller skada dig. 

Hur genomförs konsultationen?

Vad innebär en konsultation? (steg för steg) 

1) Vi vill lära känna dig för att på bästa sätt kunna hitta lösningar som passar dig, för att du ska få ut det mesta av din träning. 

2) Vi går noggrant igenom din träningsbakgrund, din målsättning och ditt varför (varför du tränar).

3) Planerar för hur du kommer till ditt mål och ger dig sen en rekommendation på hur vi kan hjälpa dig.

>