fbpx

PERSONLIG TRÄNING

Varför Personlig Träning med Frihet i rörelse?

Vid personlig träning med mig så ser jag till dina behov och förutsättningar ur ett helhetsperspektiv. Du får hjälp med målsättning, anpassning av träning utefter dina förutsättningar och mål. Jag lägger, beroende på målsättning, upp en individuell träningsplan som tas fram utefter vad du behöver och önskar. Jag kommer handleda dig och ge instruktioner och förlag på hur du kan inkludera mer rörelse i ditt vardagsliv, vilket i sin tur leder till ökad hälsa!

När jag hjälper dig med din målsättning så kommer vi fokusera på det du tycker är roligt, lägga in lekfullhet och väcka nyfikenhet kring frågan: Vad är din kropp egentligen kapabel till? Du får dessutom lära dig vad kroppen behöver för att förebygga samt förhindra skador och smärta.

Frihet i rörelses unika metod hjälper dig till ökad kroppskännedom, och utgör ett verktyg till hur du kan använda din kropp på ett optimalt sätt under såväl vardagen som under träning.

Personlig träning

Äntligen har träningen blivit av, och jag mår bra av det. Dessutom känns det sällan tungt att gå och träna. Med små medel har jag kunnat träna hemma vilket varit en stor fördel. Omdöme av min PT: 10/10 Rekommenderas varmt!

profile-pic
Sebastian Sandberg
VD på Morups Fönster AB


Vad kan du förvänta dig för något?
  • Avläsning & tester på dina förutsättningar
  • Samtal och målsättning
  • Massor med spännande lärdomar kring din kropp och dess funktion

På vilken plats kan du få Personlig träning?
  • Utomhus i Halmstads närområde.
  • Hemma hos dig som kund.
  • New Body Halmstad

Personlig träning

Med sin kompetens har Tim guidat, väglett och inspirerat mig till att uppnå mitt mål, att klara en chin. Med roliga och utmanande övningar har han töjt på mina gränser, tagit mig ur min bekvämlighetszon och lyft min träning till en annan nivå. Han har även lockat fram glädjen och lusten till att träna på egen hand.

profile-pic
Sofie Grundevik
>