Personlig träning I GRUPP.

Känner du dig stel i kroppen?

Inte så stark som du skulle vilja vara? 

Bli starkare och rörligare tillsammans - och bli en del av vår gemenskap. Personlig träning i grupp, för dig som vill ha den professionella stöttningen. 

Vårt koncept

Vårt koncept bygger på en kombination av rörlighets- och styrketräning, där coaching är en väsentlig del.

Vi använder oss primärt av kroppsviktsträning, fördelarna med att använda kroppen som redskap är att du bland annat lär dig kontrollera kroppen i olika positioner som kan förbättra hållning, rörlighet, styrka och minskad smärta.

Konceptet grundar sig i vad vi har sett ger resultat och hjälper dig mest. Vi strävar efter att våra kunder ska få så bra resultat som möjligt av sin investerade tid och att hjälpa dig fram till att nå dina mål.

Ta del av en sund inställning till träning och hälsa som är hållbar över tid.

Personlig coaching

Du får en expert som du kan bolla med, som kan vägleda dig förbi motivationsbrist, skador och besvär, och korrigera utförandet när tekniken är ett problem.

Hållbart

Du får de verktyg du behöver för att nå dina mål i form av träning och hälsa. Vi hjälper dig att bygga upp rutiner och en förståelse för din kropp som du kan ha använding för livet ut. 

Vi strävar efter att du ska få så bra resultat som möjligt av din investerade tid, och nå en hållbar livsstil.

Individanpassat

Träna på ditt sätt - Utifrån dina önskemål och behov, tar vi gemensamt fram förslag på kombinationer av PT klasser som vi tror skulle fungera bäst för dig.

Våra klasser

Läs mer om vårat utbud av klasser

Hur fungerar det?

Vi börjar med en konsultation

Steg 1: Boka kostnadsfri konsultation

Anmäl dig i formuläret för en kostandsfri konsultation, så hör vi av oss så snart vi kan för att boka in ett möte.

Steg 2: Möte med tränaren och gör en plan

Under konsultationen går vi igenom din  träningshistorisk, skador, målsättning och varför du tränar. Vi skapar också en plan för hur du kommer till ditt mål och ger dig sen en rekommendation på hur vi kan hjälpa dig. 

Steg 3: Följ planen och få resultat 

I samband med uppstarten så dokumenterar vi ditt nuläge och ser till att du vet vad du ska göra för att nå dina framsteg.

Vad du får

Vi har varit där du är nu

  • Tillgång till personlig coach
  • Uppstartsmöte, genomgång av träningshistorisk, skador och målsättning
  • Rörlighets- och styrketester görs för att se vart du befinner dig i nuläget
  • På våra klasser får du hjälp av en personlig tränare
  • Uppföljningssamtal

Löpande intag och uppstart – du väljer själv när du vill börja så det passar dig rätt i tiden

Omdömen

Vad våra medlemmar säger

Kajsa Rigardt

Helt suverän träningsstudio med riktigt proffsig ledare. Har tränat regelbundet i över ett år nu, en rutin jag inte lyckats med på andra ställen. Här känner en sig alltid välkommen och omtyckt för den man är och alla peppar och hjälper varandra.

Paulina Levin

Ett suveränt ställe med underbara, kunniga, lyhörda tränare och otroligt trevlig gemenskap. Efter några månader på deras olika pass känner jag mig både starkare och smidigare än jag gjort tidigare. Både tränarna och de andra deltagarna hjälper till att peppa och utmana!

>