Personlig träning I GRUPP.

Känner du dig stel i kroppen?

Inte så stark som du skulle vilja vara? 

Bli starkare och rörligare tillsammans - och bli en del av vår gemenskap. Personlig träning i grupp, för dig som vill ha professionell stöttning.

Vårt koncept

Vårt koncept bygger på en kombination av rörlighets- och styrketräning, där coaching är en väsentlig del.

Vi använder oss primärt av kroppsviktsträning, fördelarna med att använda kroppen som redskap är att du bland annat lär dig kontrollera kroppen i olika positioner som kan förbättra hållning, rörlighet, styrka och minskad smärta.

Konceptet grundar sig i vad vi har sett ger resultat och hjälper dig mest. Vi strävar efter att du ska få så bra resultat som möjligt av din investerade tid och att hjälpa dig fram till att nå dina mål.

Ta del av en sund inställning till träning och hälsa som är hållbar över tid.

Personlig coaching

Alla klasser leds av en tränare som med tydliga instruktioner vägleder dig genom övningarna. Du får tillgång till en expert som du kan bolla med och som kan hjälpa dig förbi motivationsbrist, skador och besvär, och korrigera utförandet när tekniken är ett problem. Allt vårt fokus ligger på att hjälpa dig med din träning.

Hållbart

Klasserna är väl genomtänkta för att du ska bli stark i hela ditt rörelseomfång och bygga en kropp som håller över tid. Här tränar vi på ett hållbart sätt och vi har stort fokus på att träningen ska vara långsiktig. Här får du chansen att verkligen utvecklas och bli bra på det du tränar. Vi vill att du ska nå dina mål och få ut så mycket som möjligt av din investerade tid.

Individanpassat

Vi arbetar främst med skalbara övningar, vilket gör att vi alla kan utföra samma övningar på klasserna, men att de anpassas efter där du är just nu. Hit kan du komma oavsett tidigare erfarenheter. Under konsultationen går vi igenom dina önskemål och hittar ett upplägg och klasser som passar bäst för dig.

Våra klasser

Läs mer om vårat utbud av klasser

Hur fungerar det?

Vi börjar med en konsultation

Steg 1: Boka kostnadsfri konsultation

Anmäl dig i formuläret för en kostnadsfri konsultation, så hör vi av oss så snart vi kan för att boka in ett möte.

Steg 2: Konsultation med tränaren där vi tillsammans tar reda på vilket upplägg som passar dig bäst

Under konsultationen går vi igenom din  träningshistorisk, skador, målsättning och varför du tränar. Vi skapar också en plan för hur du kommer till ditt mål och ger dig sen en rekommendation på hur vi kan hjälpa dig. 

Steg 3: Följ planen och få resultat 

I samband med uppstarten så dokumenterar vi ditt nuläge och ser till att du vet vad du ska göra för att nå dina framsteg.

Vad du får

Vi har varit där du är nu

  • Tillgång till personlig coach
  • Uppstartsmöte, genomgång av träningshistorisk, skador och målsättning
  • Rörlighets- och styrketester görs för att se vart du befinner dig i nuläget
  • På våra klasser får du hjälp av en personlig tränare
  • Uppföljningssamtal

Löpande intag och uppstart – du väljer själv när du vill börja så det passar dig.

Omdömen

Vad våra medlemmar säger

Peter Turesson
Peter Turesson
2024-03-16
Kan varmt rekommendera Frihet i rörelse. Fått övningar som faktiskt funkar att genomföra trots åkommor i axlar och knän. Blivit mkt starkare redan efter 3 månaders pt coaching
Martin Niklasson
Martin Niklasson
2024-03-08
Toppen bra träning. Ger bra styrka och kontroll i hela rörelsen.
Ulrica Ryberg
Ulrica Ryberg
2024-02-19
Vill du ha en professionell PT som är helt anpassad efter dig & dina önskemål så kan jag varmt rekommenderar Tim. Så kunnig & så inspirerande.
John-Wilhelm Pahlm
John-Wilhelm Pahlm
2024-02-06
Tim har utvecklat ett träningskoncept som verkligen tar hänsyn till individen. Härliga människor och utvecklande :)
Sofia Parola
Sofia Parola
2024-01-22
Jag sökte en träningsform som skulle komplettera min crossfit träning. Jag tänker då främst på rörlighet. Min upplevelse är att jag på ganska kort tid gjort framsteg och att det hjälper mig att utvecklas i all min träning. Jag känner mig helt enkelt mer rörlig - mindre stel, piggare, starkare mentalt och jag är alltid lite gladare när jag lämnar träningspasset! Passen leds av kunniga, lyhörda, och väldigt hjälpsamma människor. Positivt att grupperna inte är så stora. Ett ställe jag varmt kan rekommendera!
Maja Persson
Maja Persson
2024-01-12
Träningen har varit helt rätt utifrån mina förutsättningar och mål. Tim har en helhetssyn när det gäller träning och ger lagom stora utmaningar och justerar övningarna allt eftersom för bästa utveckling. Jag kan varmt rekommendera Frihet i rörelse.
katarina lidman
katarina lidman
2024-01-12
Jag rekommenderar Frihet i Rörelse till alla som önskar mångsidig, varierad och framför allt rolig träning i en avslappnad och varm miljö. Du kan räkna med att bli både starkare och mer rörlig och jag lovar att du kommer känna dig välkommen, oavsett hur mycket eller lite du tränat tidigare.
Natalja Sandelius
Natalja Sandelius
2024-01-09
Bästa träning i Halmstad. Varmt rekommenderat!
Travis Hajney
Travis Hajney
2023-12-12
A fun place to train with knowledgeable instructors and a good easy atmosphere.
>