ONLINE COACHING


Det här får du när du tränar med personlig tränare online

  • KONSULTATION Inledande konsultation med frågeformulär där vi noggrant går igenom din träningsbakgrund och dina mål. Vi dokumenterar även var du är i nuläget för att kunna anpassa din träning.
  • PERSONANPASSAT TRÄNINGSPROGRAM För att träningen ska bli optimal utformar vi ett träningsprogram efter dina förutsättningar, mål och preferenser. 
  • OBEGRÄNSAD COACHING  Som online coaching-kund har du alltid möjlighet att få feedback via mail, telefon och videochatt.

Här ser du några av våra kunders resultat:

Så här säger några av våra kunder:

profile-pic
Sebastian Sandberg VD på Morups Fönster AB

Äntligen har träningen blivit av, och jag mår bra av det. Dessutom känns det sällan tungt att gå och träna. Med små medel har jag kunnat träna hemma vilket varit en stor fördel. Omdöme av min PT: 10/10 Rekommenderas varmt!

profile-pic
Sofie Grundevik HR-utvecklare - Halmstad Kommun

Med sin kompetens har Tim guidat, väglett och inspirerat mig till att uppnå mitt mål, att klara en chin. Med roliga och utmanande övningar har han töjt på mina gränser, tagit mig ur min bekvämlighetszon och lyft min träning till en annan nivå. Han har även lockat fram glädjen och lusten till att träna på egen hand.

profile-pic
Robert Rundqvist

Jag kan verkligen rekommendera Frihet i Rörelse till ALLA som behöver hjälp med sin träning, om du är stel, har problem med någon kroppsfunktion, behöver hjälp att ta din träning en (eller flera) nivåer högre eller helt enkelt har slut på motivation så är Tim rätt person att vända sig till.

Priser


Online coaching

1 månad - pris/mån: 1295 kr

3 månader - pris/mån: 1195 kr

6 månader - pris/mån: 1050 kr

>