Yogakurs, en introduktion till Sadhana

med Kristina Haglund

Yogakurs, en introduktion till Sadhana

med Kristina Haglund

StartdatumVecka 11, 21/3 kl. 16:00

Kursen vänder sig till dig som vill få djupare kunskap i yoga, du kan vara nybörjare eller van, du kommer oavsett tidigare kunskaper få en stor möjlighet till att lära mer om dig själv och vad i yogan som passar just dig.

Sadhana innebär daglig träning i yoga, något som jag själv utövat i mer eller mindre 10 år. Jag har genomgått flera års Sadhana träning hos min lärare Mithila och även tidigare hållit i kursen.

Är denna yogakurs för dig?

Söker du redskapen att kunna lägga till en stunds yoga, meditation eller andningsövningar till din övriga träning. Eller är du en mer van yogautövare som vill få en mer spirituell och individuellt anpassad yoga? Då passar den här kursen dig.

Kursen är uppbyggd på att vi träffas, i en mindre grupp, två timmar en gång i månaden. Därimellan tränar du på egen hand, samt att privatlektioner rekommenderas och erbjuds till ett reducerat pris, för att få ett mer individanpassat och fördjupat Sadhanaupplägg.

Jag vill skapa tillfällen med möjlighet till fördjupning, diskussioner, fysisk yoga och härliga möten, en introduktion till Sadhana!

Kursupplägg och preliminära datum:
Tillfälle 1 (21/3):
Introduktion till Sadhana
YogaMonks principer och klassiska yogasekvenser

Tillfälle 2 (18/4):
Klassiska Yogamonks sekvenser
Filosofi, Ashtanga marga

Tillfälle 3 (16/5):
Pranayama, andningsövningar
Klassiska Yogamonks sekvenser

Tillfälle 4 (22/8):
Filosofi, subtil anatomi, 5 koshas
Lekfulla YogaMonks sekvenser

Tillfälle 5 (26/9):
Meditation, teori och praktiska övningar
Repetition YogaMonks sekvenser

Tillfälle 6 (31/10):
Chakrasystemet och yoga
Lekfulla YogaMonks sekvenser


Deltagarinfo:
Plats: Frihet i rörelses träningsstudio på Viktoriagatan 10.
Startdatum: Vecka 11, 21/3 kl.
Begränsat antal platser: 7
Pris: 3600kr/deltagare

Privatlektioner: I samband med att du anmäler dig så fråga gärna omg privatlektionerna för att få ett individanpassat och fördjupat Sadhanaupplägg.

Har du frågor kring kursen, mejla till: kristina@frihetirorelse.se

Kristina Haglund

Yogalärare

Kristina började utbilda sig inom yoga ungefär samtidigt som hon var färdig sjuksköterska för 13 år sedan. Hon har utöver yogan även instruerat i bland annat afrodans, pilates och spinning under många år. Intresset för yoga har dock alltid dominerat, skapat nyfikenhet och förundran över dess djup och hur stor nytta yoga kan ha för så många! Hon har genomgått flera utbildningar både i poweryoga och ashtangayoga och hittade till sist YogaMonks och hennes lärare Mithila, som än idag är hennes lärare och yogakollega. Nu undervisar hon sedan flera år tillbaka i YogaMonks, och kan erbjuda både privatlektioner, klasser, workshops, gravidyoga och kurser inom yoga.

Boka din plats nedan så hör vi av oss med en bekräftelse
>