Spring snabbt och smidigt - workshop

Vill du bli smidigare, friare och springa snabbare så är det här en workshop för dig. Förutom att det är ett effektivt och roligt träningstillfälle får du ökade kunskaper om vår fantastiska kropp samt en övningsbank med dig i bagaget att arbeta vidare med.


​Nytt datum för nästa ​workshop kommer längre fram.

Löpteknik
God löpteknik gör att du springer fortare samtidigt som du förbättrar din löpekonomi. Det ger en löpkänsla av lätthet och minskar skaderisken betydligt.

God löpteknik gör löpningen mycket roligare, det känns lättare och det går fortare att springa helt enkelt.

​Susanne
är en erfaren löptränare och hälsocoach i företaget Gladan. Hennes utbildning specialistsjuksköterska, personlig tränare och hälsopedagog tillsammans med idrottsliga prestationer har format henne till en uppskattad löpcoach.

Till hennes idrottsliga meriter hör 13 st SM medaljer från 5000 meter till Marathon distansen. 2004 vann hon SM-guldet i Marathon och hennes personliga rekord är 2.38.15 från Berlin Marathon 1999, hon har tillhört landslaget och tävlat i
både EM och Finnkampen.

​Tim
Tim Fredman började sin resa som tränare vid 15-års ålder, då som gruppinstruktör. Han är nu 29 år och har lyckats samla på sig mycket erfarenheter som tränare både i Sverige och utomlands. Som ung tävlade han mycket i medeldistanslöpning, med 800-1500 m som favoritdistans.

Numera är han utbildad personlig tränare med spetskompetens inom rörlighet och styrka. "Möjligheten att kunna röra på mig precis som jag ville var inte tillgängligt när jag enbart sysslade med ​en träningsform, jag sökte Frihet i rörelse."

​Rörlighetsträning

Det flesta har säkerligen hört att rörlighetsträning är bra. Du kanske känner igen dig själv som stel? Så varför ska du då träna upp din rörlighet? 

Rörlighetsträning är precis som det låter, träning med syfte att öka din rörlighet. ​

Vissa idrotter, rörelser eller övningar kräver ett visst rörelseomfång för att kunna utföras.

Effekterna av rörlighetsträning är bland annat minskad skaderisk, ökat välbefinnade, förbättrade idrottsprestationer eller en mer hälsosam hållning.


UPPLÄGG:
Löpning - 60 min
- Under löppasset så kommer vi gå igenom löpteknik, för att avslutningsvis köra en kortare intervall.

Fikapaus - 15 - 20 min
- Vi bjuder på Kaffe & frukt. Tid för ombyte och frågor.

Rörlighetsträning - 90 min
- På rörlighetspasset kommer du få testa rörlighetsövningar som är kanon i kombination med löpningen, för att helt enkelt hålla din kropp smidig och skadefri.

Frågestund - 10 min
-Avslutade frågestund.


​​PRIS:

Endast 549 kr

Först till kvarn då vi har ett begränsat antal deltagare.


EXTRA:

Det ingår även en PDF av Tims träningsprogram
- Rörlighetsträning för löpare.

ANMÄLAN:

1. Skicka ditt namn och telefonfummer i formuläret nedan

2. Anmälan registreras efter du har fått ett bekräftelsemejl.

VÄLKOMNA!

>