KURS - Gravidyoga

med Kristina Haglund

KURS - Gravidyoga

med Kristina Haglund

Startdatum: Vecka 32, 11 augusti kl. 18:15 - 19:15 - varje torsdag i 6 veckor.

Den här kursen vänder sig till dig som planerar att bli, är eller nyligen varit gravid. Vi kommer arbeta med yoga utifrån YogaMonks principer, övningarna anpassas efter vilken trimester Du befinner dig i, yogan är mjuk och passar inför en graviditet eller som återhämtning efter en graviditet.

Kursbeskrivning:
Grunden i yogan är att ge verktyg för att kunna hålla balans under graviditeten, fokus kommer ligga på att stärka fötter och ben för att kunna bära bättre, mental och emotionell träning för att stärka din identiteten i en intensiv och omtumlande period för att på bästa sätt förberedas för att bli mamma.

Jag som håller i kursen är yogalärare och har under mina två graviditeter fått individuell vägledning av mina yogalärare Mithila Kara och Jonathan Monks. Jag har upplevt en stor tillit till yogan under mina graviditeter, under förlossningen och tiden efter, och ser fram emot att få dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter. Utöver mitt arbete som yogalärare har jag många års erfarenhet som barnsjuksköterska. Jag har även en gått workshop i spinning babies som kan vara ett bra verktyg under en graviditet och är om några månader också färdigutbildad barnmorska.

Jag tycker det är viktigt att träffa dig inför kursen för att kunna vägleda dig på bästa sätt, därför är en kostnadsfri konsultation innan kursen börjar obligatorisk. Jag erbjuder även privatlektioner som ett komplement och som även kan vara en bra fortsättning efter kursens slut.


Deltagarinfo:
Plats: Frihet i rörelses träningsstudio på Viktoriagatan 10.
Startdatum: Vecka 32, 11 augusti kl. 18:15 - 19:15 - varje torsdag i 6 veckor.
Begränsat antal platser
Pris: 1995kr/deltagare

Privatlektioner: Jag erbjuder även privatlektioner som ett komplement och som även kan vara en bra fortsättning efter kursens slut.

Har du frågor kring kursen, mejla till: info@frihetirorelse.se

Kristina Haglund

Yogalärare

Kristina började utbilda sig inom yoga ungefär samtidigt som hon var färdig sjuksköterska för 13 år sedan. Hon har utöver yogan även instruerat i bland annat afrodans, pilates och spinning under många år. Intresset för yoga har dock alltid dominerat, skapat nyfikenhet och förundran över dess djup och hur stor nytta yoga kan ha för så många! Hon har genomgått flera utbildningar både i poweryoga och ashtangayoga och hittade till sist YogaMonks och hennes lärare Mithila, som än idag är hennes lärare och yogakollega. Nu undervisar hon sedan flera år tillbaka i YogaMonks, och kan erbjuda både privatlektioner, klasser, workshops, gravidyoga och kurser inom yoga.

>