KURS - Bygga Basen

med Marcus Otter

KURS - Bygga Basen

med Marcus Otter

Start: Vecka 17, 27/4 kl. 16:45-18.00 (Varje torsdag åtta veckor framåt).

En kurs för alla som vill komma igång med sin träning eller behöver stöttning för att utveckla sitt utövande med nya kunskaper. Alla kursens moment anpassas efter just din nivå och kräver inga förkunskaper. Under 8 veckor träffas vi i mindre grupp och går igenom övningar samt principer för träning, där vi använder oss av grundrörelser som drag, press, böj och höftfällning.

Kursbeskrivning:

Vi kommer att jobba på att bli starkare och öka rörligheten samt koordinationen genom kroppsviktsträningsmetoder, med syftet att vidga din rörelsekapacitet. Vi kommer att titta på hur kroppens olika delar samspelar för att skapa rörelse och öka din förståelse för träningens principer och därigenom skapa bättre möjligheter för ett säkert utförande.

Vi vill att du som deltagare går ifrån kursen klokare i din träning, med nya verktyg att använda i ditt fortsätta utövande.

Deltagarinfo:
Plats: Frihet i rörelses träningsstudio på Viktoriagatan 10.
Startdatum: Vecka 17, 27/4 kl. 16:45-18.00 (Varje torsdag åtta veckor framåt).
Begränsat antal platser: 4
Pris: 2800kr/deltagare

Har du frågor kring kursen, mejla till: marcus@frihetirorelse.se

Marcus Otter

Personlig Tränare/Coach

Marcus Otter har under de senaste åren gått över från konventionell styrketräning till kroppsviktsträning. Han har under denna tiden utforskat olika träningsfält som har varit grundade i ett Movement-baserat perspektiv som ser på kroppen och rörelse i sin helhet.


Boka din plats nedan så hör vi av oss med en bekräftelse
>