GRUPPTRÄNING


​Det här får du när du tränar med Frihet i rörelse


På vår gruppträning får du hjälp av en personlig tränare med expertis  inom styrka och rörlighet.

Vi utgår alltid från var du befinner dig i  nuläget och anpassar träningen därefter. 


Få riktiga resultat av din träning. Genom välplanerade pass i mindre grupper med varierande fokus kan du räkna med att du får ut det mesta av din träning.

Här tränar vi smart!


Bli en del av vår härliga gemenskap där vi tillsammans peppar varandra.

I medlemskapet ingår tillgång till vår Facebookgrupp där det finns olika träningpass som du kan utföra var och när du vill!


Så här säger några av våra medlemmar:

profile-pic
Mikael Wernersson Student YH

Älskar movementträning då vi tränar både styrka, rörlighet, balans, explosivitet, koordination. Vi rör på kroppen i alla möjliga plan och många övningar sticker ut från traditionella gymövningar vilket är både roligt och utvecklande.

Tim är väldigt kompetent, tillmötesgående och omtänksam. Han är duktig på att individanpassa övningarna om det krävs och se till att alla utför dem med korrekt teknik.

Jag upplever att jag det senaste halvåret har utvecklat mitt handstående, klarat min första muscle-up samt att alltid ha känslan av att denna typ av träning är så bra för både kropp och knopp!

profile-pic
Anton Peterson Student

Lyfta vikter på gymmet är något som aldrig passat mig. För att jag skall hitta motivation till att fortsätta träna och göra mitt bästa krävs det att jag tycker om vad jag gör, något som Frihet i rörelse erbjuder med sin syn på träning.

Tim erbjuder en spännande och rolig träningsstil som har gjort mig starkare och rörligare än jag någonsin har varit. Att få följa utvecklingen hos en själv och de jag tränar med är fascinerade.

​Klasser

Movement-träning

Vår Movement-träning inkluderar styrke- och rörlighetsträning med fokus på utveckling av kroppskontroll. Under passen inkluderas krypande, hängande, pressande, dragande, gymnastiska ringar, rörlighet och partnerarbete.

Träningspassen varierar mellan att vara fokuserade på överkroppsträning och underkroppsträning. Träningsmetoden är utvecklad från gymnastisk styrketräning och olika former av system där vi använder kroppen som en enhet, för att bygga starka, viga och hälsosamma kroppar med fler uttrycksmöjligheter.

Handstående & rörlighetsträning

Passar både för nybörjare och för dig som är mer van vid att vara upp och ner. Under klassen bygger vi en stark grund för ett stabilt handstående. Vi arbetar med både styrka och rörlighet för att göra ditt handstående så bra som möjligt.

Handstående & överkroppsstyrka

Den här handståendeklassen kombinerar handstående med överkroppsstyrka där vi bygger styrka främst med gymnastisk styrketräning som fokuserar på raka armar. Träningen syftar till att skapa bättre kroppskontroll över överkroppen och hur du kan använda och förstå hävarmar.

​Boka ditt prova på pass direkt i schemat nedan:

​​

Priser

Nedan priser gäller per månad, 1 klass i veckan ​blir ca 4 klasser per månad. Ingen bindningstid om inget annat anges. 

Medlem

Alternativ av medlemspaket för ​studion:

​1 klass i veckan: 399 kr /mån

2 klasser i veckan + Öppen yta : 695 kr /mån

​Obegränsat antal klasser + Öppen yta (Obundet): 1399 kr / mån

Obegränsat antal klasser + Öppen yta (Årsbundet): 1199 kr / mån

Student - 20% rabatt på ord. månadspris.

Drop in - 150 kr

Prova en vecka - 300 kr (7 dagar obegränsat​)
10- kort
​- 1250 kr (Giltigt i 6-månader)

Se mer information under: Medlemsvillkor

*Missade träningspass kan tas igen, förutsatt att du fortsatt är kund. Du kan ta igen ​​två ​veckors missade träningspass.

​​VANLIGA FRÅGOR

​​Hur stora är grupperna?

​Vilka klasser ingår i medlemskapet?

​Hur nära inpå ett pass kan man boka?

​Hur fungerar öppen yta?

​Hur långt innan går det att boka?

​Var bokar jag passen?

​Kostar det någonting att prova på ett pass?

>