GRUPPTRÄNING


Det här får du när du tränar med Frihet i rörelse

  • På vår gruppträning får du hjälp av en personlig tränare med expertis  inom styrka och rörlighet. Vi utgår alltid från var du befinner dig i  nuläget och anpassar träningen därefter.
  • Få riktiga resultat av din träning. Genom välplanerade pass i mindre grupper med varierande fokus kan du räkna med att du får ut det mesta av din träning. Här tränar vi smart!
  • Bli en del av vår härliga gemenskap där vi tillsammans peppar varandra.Så här säger några av våra medlemmar:

profile-pic
Sofia Larsson Arbetsterapeut

Förutom en rolig, social grupp med mycket positivitet så känns det inte som man tränar för man gör det på ett så roligt sätt! Jag har fått använda min kropp och träna den utan att jag tänkt på det många gånger. Tim är otroligt duktig och ser och korrigerar de fel man ev gör på ett väldigt bra sätt. Han möter också alla där just de är i sin träning och klarar eller inte klarar, korrigerar och hittar olika sätt att utföra saker på andra eller enklare sätt om man inte klarar vissa moment. På detta sätt har jag kunnat växa och utvecklas i min träning otroligt mycket!

profile-pic
Anton Peterson Student

Lyfta vikter på gymmet är något som aldrig passat mig. För att jag skall hitta motivation till att fortsätta träna och göra mitt bästa krävs det att jag tycker om vad jag gör, något som Frihet i rörelse erbjuder med sin syn på träning.

Tim erbjuder en spännande och rolig träningsstil som har gjort mig starkare och rörligare än jag någonsin har varit. Att få följa utvecklingen hos en själv och de jag tränar med är fascinerade.

profile-pic
Mikael Wernersson Student YH

Älskar movementträning då vi tränar både styrka, rörlighet, balans, explosivitet, koordination. Vi rör på kroppen i alla möjliga plan och många övningar sticker ut från traditionella gymövningar vilket är både roligt och utvecklande.

Tim är väldigt kompetent, tillmötesgående och omtänksam. Han är duktig på att individanpassa övningarna om det krävs och se till att alla utför dem med korrekt teknik.

Jag upplever att jag det senaste halvåret har utvecklat mitt handstående, klarat min första muscle-up samt att alltid ha känslan av att denna typ av träning är så bra för både kropp och knopp!

Klasser

Movement-träning

Vår Movement-träning inkluderar styrke- och rörlighetsträning med fokus på utveckling av kroppskontroll. Under klasserna inkluderas krypande, hängande, pressande, dragande, gymnastiska ringar, rörlighet och partnerarbete. Träningspassen varierar mellan att vara fokuserade på överkroppsträning och underkroppsträning. Träningsmetoden är utvecklad från gymnastisk styrketräning och olika former av system för att bygga starka, viga och hälsosamma kroppar med fler uttrycksmöjligheter.


Movement-Styrka
Vår Movement-Styrka är en kombination av styrketräning och rörelselekar för att öka dina uttrycksmöjligheter och skapa en hälsosam kropp gjord för rörelse. Till skillnad från Movement-träningsklasserna som är 90 minuter och fokuserar på antingen över- eller underkropp, så fokusserar vi under denna klassen på styrkeövningar för hela kroppen.


Handståendeklass

Passar både för nybörjare och för dig som är mer van vid att vara upp och ner. Under klassen bygger vi en stark grund för ett stabilt handstående. Vi arbetar med både styrka och rörlighet för att göra ditt handstående så bra som möjligt.


Rörlighetsträning

Vår rörlighetsträningsklass kommer ge dig bättre rörlighet och mer använbart rörelseomfång. Bättre rörlighet och framförallt kontroll över din rörliget minskar risken för skada och ökar prestationsförmågan och effektiviteten i kroppen.


Boka ditt prova på pass direkt i schemat nedan:

Priser

Nedan priser gäller per månad, 1 klass i veckan blir ca 4 klasser per månad. Ingen bindningstid om inget annat anges. 

Medlem

Alternativ av medlemspaket för studion:

1 klass i veckan: 399 kr /mån

2 klasser i veckan: 695 kr /mån

Obegränsat antal klasser (Obundet): 1399 kr / mån

Obegränsat antal klasser (Årsbundet): 1199 kr / mån

Student - 20% rabatt på ord. månadspris.

Drop in - 150 kr

Prova en vecka - 300 kr (7 dagar obegränsat)
10- kort
1250 kr (Giltigt i 6-månader)

Se mer information under: Medlemsvillkor

*Missade träningspass kan tas igen, förutsatt att du fortsatt är kund. Du kan ta igen två veckors missade träningspass.

VANLIGA FRÅGOR

Hur stora är grupperna?

Vilka klasser ingår i medlemskapet?

Hur nära inpå ett pass kan man boka?

Hur långt innan går det att boka?

Var bokar jag passen?

Kostar det någonting att prova på ett pass?

>