fbpx

BOKA DITT GRATIS PROVA PÅ-PASS!

Det här får du när du tränar med Frihet i rörelse:

  • På vår gruppträning får du hjälp av en personlig tränare med expertis  inom styrka och rörlighet. Vi utgår alltid från var du befinner dig i  nuläget och anpassar träningen därefter.
  • ​Få riktiga resultat av din träning. Genom välplanerade pass i mindre grupper med varierande fokus kan du räkna med att du får ut det mesta av din träning. Här tränar vi smart!
  • Bli en del av vår härliga gemenskap där vi tillsammans peppar varandra.

Så här säger ​en av våra medlemmar:

profile-pic
Sofia Larsson Arbetsterapeut

Förutom en rolig, social grupp med mycket positivitet så känns det inte som man tränar för man gör det på ett så roligt sätt! Jag har fått använda min kropp och träna den utan att jag tänkt på det många gånger.

Tim är otroligt duktig och ser och korrigerar de fel man ev gör på ett väldigt bra sätt. Han möter också alla där just de är i sin träning och klarar eller inte klarar, korrigerar och hittar olika sätt att utföra saker på andra eller enklare sätt om man inte klarar vissa moment. På detta sätt har jag kunnat växa och utvecklas i min träning otroligt mycket!

profile-pic
Mikael Wernersson Student YH

Älskar movementträning då vi tränar både styrka, rörlighet, balans, explosivitet, koordination. Vi rör på kroppen i alla möjliga plan och många övningar sticker ut från traditionella gymövningar vilket är både roligt och utvecklande.

Tim är väldigt kompetent, tillmötesgående och omtänksam. Han är duktig på att individanpassa övningarna om det krävs och se till att alla utför dem med korrekt teknik.

Jag upplever att jag det senaste halvåret har utvecklat mitt handstående, klarat min första muscle-up samt att alltid ha känslan av att denna typ av träning är så bra för både kropp och knopp!

​Klasser

Movement-träning

Vår Movement-träning inkluderar styrke- och rörlighetsträning med fokus på utveckling av kroppskontroll. Under passen inkluderas krypande, hängande, pressande, dragande, gymnastiska ringar, rörlighet och partnerarbete.

Träningspassen varierar mellan att vara fokuserade på överkroppsträning och underkroppsträning. Träningsmetoden är utvecklad från gymnastisk styrketräning och olika former av system där vi använder kroppen som en enhet, för att bygga starka, viga och hälsosamma kroppar med fler uttrycksmöjligheter för dig.


Handstående & rörlighetsträning

Passar både för nybörjare och för dig som är mer van vid att vara upp och ner. Under klassen bygger vi en stark grund för ett stabilt handstående. Vi arbetar med både styrka och rörlighet för att göra ditt handstående så bra som möjligt.

Handstående & överkroppsstyrka

Den här handståendeklassen kombinerar handstående med överkroppsstyrka där vi bygger styrka främst med gymnastisk styrketräning som fokuserar på raka armar. Träningen syftar till att skapa bättre kroppskontroll över överkroppen och hur du kan använda och förstå hävarmar


​Boka ditt prova på pass direkt i schemat nedan:

​​

​​VANLIGA FRÅGOR

​​Hur stora är grupperna?

​Vilka klasser ingår i medlemskapet?

​Hur nära inpå ett pass kan man boka?

​Hur fungerar öppen yta?

​Hur långt innan går det att boka?

​Var bokar jag passen?

​Kostar det någonting att prova på ett pass?

>