BOKA DIN KONSULTATION

Vad innebär en konsultation?

  • Vi vill lära känna dig för att på bästa sätt kunna hitta lösningar som passar dig, för att du ska få ut det mesta av din träning. 

  • Vi går noggrant igenom din träningsbakgrund, din målsättning och ditt varför. 
  • Planerar för hur du kommer till ditt mål och ger dig sen en rekommendation på hur vi kan hjälpa dig.

Så här säger några av våra kunder:

profile-pic
Sofie Grundevik HR-utvecklare - Halmstad Kommun

Med sin kompetens har Tim guidat, väglett och inspirerat mig till att uppnå mitt mål, att klara en chin. Med roliga och utmanande övningar har han töjt på mina gränser, tagit mig ur min bekvämlighetszon och lyft min träning till en annan nivå. Han har även lockat fram glädjen och lusten till att träna på egen hand.

profile-pic
Robert Rundqvist

Jag kan verkligen rekommendera Frihet i Rörelse till ALLA som behöver hjälp med sin träning, om du är stel, har problem med någon kroppsfunktion, behöver hjälp att ta din träning en (eller flera) nivåer högre eller helt enkelt har slut på motivation så är Tim rätt person att vända sig till.

profile-pic
Sebastian Sandberg VD på Morups Fönster AB

Äntligen har träningen blivit av, och jag mår bra av det. Dessutom känns det sällan tungt att gå och träna. Med små medel har jag kunnat träna hemma vilket varit en stor fördel. Omdöme av min PT: 10/10 Rekommenderas varmt!

Boka en konsultationstid i bokningsflödet nedan

Hittar du ingen tid som passar i bokningsflödet?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss för att boka in dig.

Fyll i formuläret så hör vi av oss

VANLIGA FRÅGOR

Behöver jag ha träningskläder?

Vart är konsultationen?

Hur långt är ett träningspass?

>