​Ännu snabbare och starkare - workshop

Vill du bli ännu snabbare, starkare och förbättra din löpteknik så är det här en workshop för dig. Förutom att det är ett effektivt och roligt träningstillfälle får du ökade kunskaper om vår fantastiska kropp samt en övningsbank med dig i bagaget att arbeta vidare med.

Löpteknik
God löpteknik gör att du springer fortare samtidigt som du förbättrar din löpekonomi. Det ger en löpkänsla av lätthet och minskar skaderisken betydligt.

God löpteknik gör löpningen mycket roligare, det känns lättare och det går fortare att springa helt enkelt.

​Susanne
är en erfaren löptränare och hälsocoach i företaget Gladan. Hennes utbildning specialistsjuksköterska, personlig tränare och hälsopedagog tillsammans med idrottsliga prestationer har format henne till en uppskattad löpcoach.

Till hennes idrottsliga meriter hör 13 st SM medaljer från 5000 meter till Marathon distansen. 2004 vann hon SM-guldet i Marathon och hennes personliga rekord är 2.38.15 från Berlin Marathon 1999, hon har tillhört landslaget och tävlat i
både EM och Finnkampen.

​Tim
Tim Fredman började sin resa som tränare vid 15-års ålder, då som gruppinstruktör. Han är nu 29 år och har lyckats samla på sig mycket erfarenheter som tränare både i Sverige och utomlands. Som ung tävlade han mycket i medeldistanslöpning, med 800-1500 m som favoritdistans.

Numera är han utbildad personlig tränare med spetskompetens inom rörlighet och styrka. "Möjligheten att kunna röra på mig precis som jag ville var inte tillgängligt när jag enbart sysslade med ​en träningsform, jag sökte Frihet i rörelse."


Styrketräning för löpare

​Styrketräning hjälper dig som löpare att minska risken för skador, få ett starkare och mer ekonomiskt löpsteg. Styrketräning kan också hjälpa dig att springa både längre och snabbare.


UPPLÄGG:
Löpning - 60 min
- Under löppasset så kommer vi gå igenom löpteknik, för att avslutningsvis köra en kortare intervall.

Fikapaus - 15 - 20 min
- Vi bjuder på Kaffe & frukt. Tid för ombyte och frågor.

​Styrketräning - 90 min
- På​ styrkepasset kommer du få testa ​styrkeövningar som är kanon i kombination med löpningen, för att helt enkelt hålla din kropp smidig och skadefri.

Frågestund - 10 min
-Avslutade frågestund.


​​DATUM:

​16 november 10:00-13:00

​​PRIS:

Endast 549 kr

Först till kvarn då vi har ett begränsat antal deltagare.

ANMÄLAN:

1. Skicka ditt namn och telefonfummer i formuläret nedan

2. Anmälan registreras efter du har fått ett bekräftelsemejl på att betalningen har genomförts.

VÄLKOMNA!

>